Home Kuriozitete 8 gjëra që ndodhin në çdo një minutë

8 gjëra që ndodhin në çdo një minutë

Herët a vonë, çdokush nga ne duhet të kujtohet se sa gjëra ndodhin në botë, në kohën që ne e konsiderojmë shpesh një minutë të “vogël”! A jeni gati për të zbuluar 8 gjërat që ndodhin në çdo një minutë?! Shikim të këndshëm…

8. Çdo minutë lindin 250 fëmijë

7. Çdo minutë personat e shtresës së mesme fitojnë 0,013 dollar

6. Çdo minutë në Shtet e Bashkuara të Amerikës ndodhin tre krime të dhunshme

5. Çdo minutë përdoren 55.757 pika karburanti

4. Çdo minutë rrufetë godasin tokën 360 herë

3. Çdo minutë verifikohen 5 tërmete

2. Çdo minutë në SHBA hidhen rreth 50 kg ushqim i ngrënshëm

1. Çdo minutë vdesin 107 persona

Previous articleKosova zotohet t’ia kthejë borxhin Japonisë
Next articleNesër takohen liderët, vendosin për FAK-un dhe zgjedhjet