Home SPORT A është zgjuar përfundimisht nga koma Schumacher?!

A është zgjuar përfundimisht nga koma Schumacher?!

Në rrjetët sociale është postuar lajmi se Michael Schumacher është zgjuar nga koma katërmujore, mirëpo deri me tash nuk ka konfirmim zyrtar.

Burim i lajmit është Russia Today, televzion ky që thirret në deklaratën e menaxheres së Schumacherit, Sabine Kem, dhënë për televzionin gjerman, RTL, megjithatë asnjë media relevante deri me tash nuk e ka konfirmuar këtë, ashtu siç nuk e ka konfirmuar as RTL.

Kampioni i shumëfisht botëror në Formula 1 ka përjetuar lëndim të rëndë në kokë në fund të dhjetorit në Francë.

Previous articleIu zgjatët arresti shtëpiak avokatit shqiptar dhe atij serb
Next articleGërmimet në Rashkë gjenden mbetje të tjera mortore