Home LAJME Aktualisht në QKUK janë të shtrisë 16 të paraburgosur dhe të dënuar.

Aktualisht në QKUK janë të shtrisë 16 të paraburgosur dhe të dënuar.

Të dënuarit e mundshëm nga Gjykata Speciale nuk do ta vuajnë dënimin në Kosovë, shkruan sot Koha Ditore.
Ata do të mbahen në burgje të shteteve të BE-së. Shkak për këtë është bërë edhe strehimi i të paraburgosurve në QKUK dhe dalja e tyre kafeneve të Prishtinës.

Aktualisht në QKUK janë të shtrisë 16 të paraburgosur dhe të dënuar. Gjashtë prej tyre që konsiderohen të fuqishëm i takojnë “Grupit të Drenicës”.

Gjashtëmbëdhjetë pacientë të shtrirë në QKUK të dënuar apo të burgosur janë njerëz “të fuqishëm”.
Sami Lushtakut, Sabit Gecit, Sahit Jasharit, Isni Thaçit, Jahir Demakut, Ismet Haxhës pritet t’u bashkohet në QKUK edhe Sylejman Selimi nga 26 prilli me rekomandim të mjekëve. Që të gjashtët po qëndrojnë në spital prej kohësh.

Previous articleBayern ofron Shaqirin për Pogban
Next articleGjykata e imponuar!