Home SHOWBIZ Angelina ka një dëshirë për të cilën Brad s’është i lumtur

Angelina ka një dëshirë për të cilën Brad s’është i lumtur

Artistja e njohur e Holliwoodyt është e mahnitur me Oscarin e Jared Letos dhe dëshiron që sa më shpejt të bashkëpunojë me të. Çfarë do të thotë për këtë i dashuri i saja Brad Pitt? Qëkur përfundoi dhënia e Oscarit, siç shkruajnë mediet, artistja e bukur Angeline Jolie nuk pushon së foluri për fituesin e çmimit Oscar Jarad Leto duke thënë se sa i talentuar që është.

Tani Angeline dëshiron të bashkëpunojë me Jarad Leton, ndërsa Brad Pitt nuk është aspak i lumtur për këtë.
Jolie dhe Leto kanë bashkëpunuar në filmin “Alexandre “ kur shumëkush pohoi se që nga atëherë ka shenja hidhërimi ndërmjet dy artistëve.

Artistja para disa ditësh ka caktuar një takim me Jaradin për të shqyrtuar bashkëpunimin e ardhshëm eventual.

“Brad Pitt është shumë i hidhëruar dhe i brengosur sepse Jarad njihet si dashamirës i grave. Kur u përpoq ta pengonte Angelinen nga mendimet për Jaradin, ajo nuk deshi të dëgjonte për këtë dhe vazhdoi me të veten “, ka thënë një burim për Showbizspy.

Angeline mendon të bëjë regjinë e një filmi me rol kryesor Jarad Leto pasi ai aktualisht është joshësi më i madh në Hollywood.

Previous articleÇitaku dhe Ahmeti flasin për riintegrimin
Next articleRenault tek Alpine pa ndihmën e Caterham?