Home SPORT Barcelona – Real Madrid, të barabartë në Copa del Rey

Barcelona – Real Madrid, të barabartë në Copa del Rey

Real Madrid dhe Barcelona do të përballen sonte në finalen e Copa del Rey. Këto dy skuadra ishin takuar në finale të kësaj gare edhe gjashtë herë më parë, derisa celia ka fituar nga tre trofe.

Real Madrid dhe Barcelona do të luajnë sonte në finalen e Copa del Rey në stadiumin Mestalla të Valencias.

Këto dy skuadra ishin takuar në finale të kësaj gare edhe gjashtë herë më parë, derisa bilanci i ekipeve është i barabartë me nga tri fitore për secilin ekip.

Por, Barcelona ka bilanc më të mirë në kohen e funti sa i përket finaleve në Copa del Rey duke i fituar katër nga pesë të fundit. Kurse, Real Madrid ka humbur tri nga katër ballafaqimet e fundit në finale.

Përballjet në Copa del Rey

Previous articleShaqa qetëson zvicëranët
Next articlePolicia Krasniqit: Qiti faktet