Dietat më të rrezikshme të të gjitha kohërave

Atkins, South Beach, The Zona. Nuk është me rëndësi emri, ato janë dietat më të njohura e për të cilat kanë dëgjuar të gjithë.

Disa persona i duan, disa i urrejnë por shumica prej tyre e kanë provuar se asnjëra nga to nuk është e mirë për shëndetin.

Një dietë e vërtetë është ajo që ju bën të qëndrueshëm dhe wshtw e lehtë për të ruajtur mënyrën tuaj të jetesës dhe pastaj vijnë dietat e tjera.

Quajini si të doni, por ato janë gjëja e fundit për të cilat trupi juaj ka nevojë.

Këto janë 8 dietat më të këqija të krijuara ndonjëherë për të humbur peshë.

1. Shirit ushqimi

2. Dieta me supë

3. Dieta me grejfrut

4. Dieta me ushqim të foshnjeve

5. Dieta HCG

6. Dieta me biskota

7. Dieta hani çfarw ju pëlqen

8. Dieta kimkins