Home Kuriozitete Drejtoresha, seks me rojën e shkollës

Drejtoresha, seks me rojën e shkollës

Një drejtoreshe e një shkolle ne New York është larguar nga detyra për shkak te sjelljeve te saja te pa hijshme.

Annie Seifullah Schmutz është drejtoresha e institutit Robert Wagner School ne New York, dhe është larguar nga detyra, për shkak se ka prova te pa kundërshtueshme për marrëdhënie seksuale te saj me disa prej personelit te shkollës te cilën drejtonte, perfshi edhe rojën e institucionit, si dhe prindin e njërit prej nxënësve te shkollës.

Ne kompjuterin e 35 vjeçares janë gjetur foto te intime dhe ne pozicione komprometuese, te cilat janë sekuestruar nga policia. Kompjuteri ishte i institucionit, kështu qe këto materiale ishin mes atyre me vlera shkollore.

Jemi te shokuar nga ngjarja kane thënë për mediat drejtuesit e departamentit te arsimit me faktin se ish drejtoresha ka abuzuar me pozicionin e saj për te gjetur me shume se një partner seksual.

Previous articleSony sjell kasetën me kapacitet 185TB
Next articleMPB dhe KGJK me marrëveshje bashkëpunimi