Home LAJME Drenica përkujton mbi 275 dëshmorë e martirë

Drenica përkujton mbi 275 dëshmorë e martirë

Sot në Drenicë do të përkujtohen komandanti Ilaz Kodran, 40 dëshmorë dhe 234 martirët që ranë në Luftën e fundit në Kosovë.

Duke filluar nga ora 08:00 deri në11:00, do të bëhen homazhe dhe vendosen kurora lulesh në varrezat e dëshmorëve në Polac, Kodër, Fortesë dhe Bletar.

Ndërsa, tubimi qendror mbahet në shkollën e mesme” Dëshmorët e Fortesës’, në fshatin Fortesë, duke filluar nga ora 12:00.

Previous articleSllovenja muslimane, eurodeputetja e parë me shami në PE
Next articleLiderët sot takohen për FAK-un