FIFA publikon renditjen e fundit për 2016

FIFA ka publikuar renditjen e fundit për vitin 2016 të kombëtareve. Kosova vitin 2016 e përmbyll në vendin e 165 me 135 pikë, ndërsa Shqipëria në pozitën e 49 me 618 pikë. Argjentina kryeson tabelën e ndjekur nga Brazili dhe Gjermania, ndërsa Zvicrra ka bërë një ngritje duke u renditur në vendin e 11-të