Home Kuriozitete Fotografitë mahnitëse të diellit të realizuara nga kopshti i një fotografi amator...

Fotografitë mahnitëse të diellit të realizuara nga kopshti i një fotografi amator (Foto)

Një britanik, fotograf amator, ka kapur imazhe mahnitëse të sipërfaqes së ndezur të diellit, nga kopshti i tij.

Dave Tyler, nga Buckinghamshire, ka kaluar, 40 vjetët e fundit, duke eksploruar hapësirën duke përdorur një rrjet teleskopësh të fuqishëm.

72 vjeçari, është i martuar, me mësuesen Wendy, punoi si astronom, 40 vjetët e fundit.

Teleskopin e parë e kishte blerë që kur ishte 29 vjeç, dhe që atëherë, ishte fascionuar me hapësirën.

Previous articleTelevizori në dhomën e gjumit i shëndosh fëmijët
Next articleZgjidhje natyrale kundër dhimbjes së dhëmbëve