Home LAJME Garë “e nxehtë” për Kryeprokurorin e Shtetit

Garë “e nxehtë” për Kryeprokurorin e Shtetit

Në garën e nxehtë për “gardianin” e shtetit do ta sprovojnë veten shumë nga prokuroret që paralajmëruan konkurrimin.

Kush do të jetë prokurori i ardhshëm i Shtetit do të dihet pas dy javeshë ,sa është afati i parapar i konkursit për këtë post me shumë rendësi për drejtësin në nivel të shtetit.
Ne njoftimin e Këshillit Prokurorial të Kosovës,shpalljes së konkursit të djëshem për zgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit i ka paraprir plotësim-ndryshimi i Rregullores për procedurën e nominimit dhe propozimit për emërim të kryeprokurorit të Shtetit .Pothuajse të gjithë kandidatet e herës së kaluar do t’i hyjnë sërish gares për “karrigen” e të parit të

Prokurorisë.Nder ta, as ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit,Sylë Hoxha, nuk e ka mohuar që do të jetë në listen e këtij konkursi,megjithëse ai më 29 korrik pati premtuar se nuk do të konkurroj në zgjedhjet e ardhshme. I kontaktuar nga”Zeri”,Hoxha ka thënë shkurt se ende nuk ka vendosur

Previous articlePDK’ja s’ka hequr dorë nga kryeministri
Next articleJahjaga dekoroi Vokrrin e Bogujevcin me Medaljen Presidenciale të Meritave