Home Kuriozitete Gruaja që ka parë jashtëtokësorët

Gruaja që ka parë jashtëtokësorët

Se paku kështu mendon vete protagonistja, anglezja Samantha McDonald.

Në një interviste për ITV show, britanikja pretendon se që prej viti 1990 ajo ka qenë subjekt i shumë kontakteve me alienët. Ajo i përshkruan ata si reptilë dhe me ngjyrë gri.

Me pas ajo shton se ata i kishin thënë se deshën ta rrëmbenin atë me gjithë familjen, dhe unë nuk arrij ta kuptoj se si ata vendosen të me kthejnë pas.

Gjithsesi, pyetjes se gazetares se çfarë mban mend, dhe se a mund t’i përshkruaje kontaktet me to, Samantha thotë thjesht se ajo nuk arrin të kujtojë asgjë. Por di që në mëngjes ngrihëm me njolla në lëkurë në të gjithë trupin, ndërsa ndjehem e poseduar deri në piken e kontrollit mendor.

Me pas ajo shton se ata vazhdojnë ta përcjellin dhe ajo shpesh herë sheh helikopterë të zinj mbi shtëpinë e saj.

Samantha nuk është e vetmja që pretendon se ka pasur kontakte me alienët. Shumë të tjerë pretendojnë se kanë pasur përvoja mbinatyrale. Një pjesë pretendojnë se kanë parë alienë, po kështu shumë të tjerë pretendojnë se kanë parë fantazma.

Previous articleOrganizohet gjykim i simuluar për studentë të Fakultetit Juridik
Next articleKëshilla rreth rritjes së fëmijëve të shëndetshëm