Home LAJME Java e Sigurisë në Trafik: Kujdes, Policia nuk iu falë!

Java e Sigurisë në Trafik: Kujdes, Policia nuk iu falë!

Në Kosovë ka filluar Java e Sigurisë në Trafik. Gjatë kësaj kohe, Policia e Kosovës do të jetë në çdo kënd, derisa ngasësit dhe këmbësorët duhet të kenë kujdes të shtuar, sepse gabimet nuk do të falen.

Kjo javë pason aksidentet e shumta në periudhën e fundit, sidomos kur kihet parasysh aksidentet e shumta me fatalitet të këmbësorëve.

Previous articleHudhër kundër rënies së flokëve
Next articleBayerni fiton në stil kampioni, shkëlqen Mario Gotze