Home Kuriozitete Ju nuk keni parë kurrë këso pulash që duken kaq njerëzore

Ju nuk keni parë kurrë këso pulash që duken kaq njerëzore

Nuk ndodhë shpesh që ne të kemi mundësinë që të shprehim vlerësimin tonë për pamjet e mrekullueshme të pulave.

Nuk është fjala këtu për cilësitë e mishit të saj, por të elegancës, hirit dhe dinjitetit të tyre.

Fotografja Tamara Staples ka zënë me aparatin e saj bukurinë e egër të këtyre shpendëve të nënvlerësuara.

Gjeli Araucan

Gjeli Bantam i zi, japonez

Bantami leshtor femër

Porcelani me mjekër, D’uccle Bantam

Qafëkuqi me qafë të madh gjel shtëpiak.

Gjeli i bardhë Lenghorn Bantam

Bantam i bardh i kabaresë. 

Previous articleTmerrohej nga trupi i saj, del nga shtëpia vetëm pasi dobësohet
Next articleTorta që u bën mirë fëmijëve