Kallashi: Sa vjet mbushi? Çka ka lidhje kjo? Fytyra e trupi im u tregon (Foto)

Sa vjet mbushi? Çka ka lidhje kjo? Fytyra e trupi im u tregon. Këto s’rrejnë. Janë origjinale, të natyrshme, Zoti qysh mi ka falë. Jo me silikon… hahaha, thotë Kallashi për Kosovaren.

Për të ftuarit, mysafirët, Kallashi tregon se do të jenë e do të argëtojnë edhe Xheki, Leo, Deni, Enveri, Sirena dhe një grup i balerinave.

Ajo, me këtë rast, dëshiron ti publikojë këto dy thënie:
“Mos u dashuro kurrë në dikë që të trajton si një person të zakonshëm” dhe “Çfarë ndjesie e bukur është kur dikush është i gatshëm të të jap një dorë atëherë kur ti mendon se ke humbur gjithçka”.

E, a janë thënie këto të dikujt tjetër apo të vet Kallashit, s’është me rëndësi. Me rëndësi se janë të pëlqyera, sikur që pëlqehet vallëzimi i veçantë që e bën Kallashi.

Vlersojeni vet: