Home SHOWBIZ Këngëtaret tona që janë të sëmura me…

Këngëtaret tona që janë të sëmura me…

Realizimi i “selfieve” me celularët modernë, ka të bëjë me gjendjen shëndetësore të individit, që fokusohet te mania e personit me dukjen e tij. Psikiatrit David Viel, thotë se të gjithë ata që kanë varësi nga fotografimi I vetvetes, janë narcizoid, të dashuruar pas vetes, me pak fjalë të sëmurë mendërisht.

Zyrtarët e shëndetësisë publike në Mbretërinë e Bashkuar njoftuan se kjo vërtet është sëmundje dhe se për këtë 100 pacientë kërkojnë trajtim për çdo vit.

Manifestimi online i narcizmit mund të jetë diçka si strategji e vetëprezantimit për të kompensuar vetëvlerësimin e ultë dhe të lëndueshëm.

Varësia nga “selifiet” është e përpahur në botë, edhe tek ne. ‘’Sefliet’’ në Kosovë janë shumë aktive, sidomos ndër këngëtare.

A i bie kjo që të gjitha janë të sëmura?

Previous articleAndy Gramm e kthen Fugën me këngë
Next articleVajzat shqiptare “shiten” në Serbi për 5 mijë euro (Foto)