Home SHOWBIZ Këngëtarja Rezarta Shkurta publikon vajzën në Facebook

Këngëtarja Rezarta Shkurta publikon vajzën në Facebook

Këngëtarja Rezarta Shkurta, e cila ka pak kohë që është shkëputur nga skena, pas ardhjes në jetë të fëmijës së saj të parë, tashmë publikon vajzën në Facebook.

Janë dy foto të cilat kanë marrë shumë komente, ndërsa vetë ajo e ka cilësuar të bijën, si pikturën më me shumë ngjyra dhe këngën më melodioze që i ka dhuruar jeta.

Kujtojmë këtu se në fund të muajit tetor, ajo u bë nënë me fëmijën e saj të parë, vajzën Hera, si fryt i lidhjes me nipin e ish diktatorit Enver Hoxha, Ermal Hoxha.hera-1hera hera-1 hera

Previous articleJuventus konfirmon: Vidal do të operohet sot
Next article61.3% shtohet numri i ndërmarrjeve të reja