Home LAJME Kërcënojnë me “sulm vetëvrasës” nëse ministria nuk i kthen në punë

Kërcënojnë me “sulm vetëvrasës” nëse ministria nuk i kthen në punë

Tre qytetarë që vitin e kaluar tentuan të vetëdigjeshin nuk heqin dorë nga kërkesat e tyre

Adem Rama, Zenel Hasani dhe Hashim Mehmeti, që në nëntor të 2013-s kishin tentuar të vetëdigjeshin, pasi ishin hequr nga lista e të pranuarve në KEK, kanë kërcënuar se do të bëjnë “sulm vetëvrasës” nëse nuk kthehen në punë deri në përfundim të mandatit të kësaj qeverie.

Për problemin e tyre Ministria e Punës fajëson KEK-un, e këta të fundit thonë se këta qytetarë nuk e kanë plotësuar kriterin e moshës, siç është paraparë me konkurs

Previous articlePunëtorët teknikë protestojnë sot
Next articleHapet Panairi i Karrierës