Home Kuriozitete Kërkohet nuse për miliarderin, paraqiten 2800 femra

Kërkohet nuse për miliarderin, paraqiten 2800 femra

E gjatë të paktën 1.60, të mos ketë kryer asnjë operacion plastik dhe mbi të gjitha e virgjër.

Kanë qenë mbi 300 vajzat kineze që i janë përgjigjur kësaj kërkese dhe kanë marrë pjesë në një konkurs në Guangzhou në Kinë për tu martuar me një prej 11 miliarderëve.

Gratë që morën pjesë në konkurs u përzgjodhën nga 2800 në total të paraqitura, me moshë nga 19 në 56 vjeç.

Nga seleksionimi i fundit vetëm 28 kanë shkuar në finale duke pasur një shpresë të fundit për të qenë shoqja e jetës e një miliarderi.

Previous articleTitaniku do te rikthehet sërish në lundrim
Next articleKafshimi që rrezikon më shumë se gjarpri kobra