Kompjuteri më i vjetër që punon qysh nga viti 1958

Gjendet në një kompani në Japoni, i krijuar në vitin 1958 dhe punon akoma edhe sot.

Ka kaluar nëpër disa përmirësime të vogla gjatë viteve për të vazhduar të punojë, por akoma ka sistemin e brendshëm të njëjtë. Qëllimi i kompanisë është të vazhdojë të punojnë ende disa vjet kur do ta ketë 60-vjetorin e funksionimit.