Home LAJME Kryeministri nënshkruan MSA-në

Kryeministri nënshkruan MSA-në

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa dhe përfaqësuesja e Lartë e BE-së për Punë të Jashtme dhe Politika të Sigurisë, njëherësh zëvendës presidente e Komisionit Evropian, Federica Mogherini,  nënshkruan në Strasburg, Marrëveshjen e Stabilizim Asocimit (MSA) ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Previous articleKosova nënshkruan sot MSA-në me Bashkimin Evropian
Next articleÇollaku: Urime qytetarë të Kosovës