Home Uncategorized Kuçi udhëheqës i delegacionit në Bruksel

Kuçi udhëheqës i delegacionit në Bruksel

Nga mesi i këtij muaji, zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi, do ta udhëheq delegacionin kosovar që në Bruksel do të zhvillojë takime me përfaqësues të shteteve anëtare.

Njëkohësisht pritet të zhvillohen edhe bisedat zyrtare mes BE-së dhe Qeverisë së Kosovës për ristrukturimin e misionit, raporton RTK.

Takimet do t`u paraprijnë diskutimeve që shtetet anëtare do t’i nisin prej 20 janarit për misionin e ri në Kosovë. /RadioRINIA/

Previous articlePrizreni shpallet ndër vendet më të bukura në botë
Next articleKolona të gjata tek Dheu i Bardhë dhe Merdare