Home Kuriozitete Kur nëna-majmun humb të voglin e saj (FOTO)

Kur nëna-majmun humb të voglin e saj (FOTO)

Moment i rallë dhe i dhimbshëm kur një një nëne e botës së egër humb të voglin e saj.

Nëna majmun e racës Makake ka mbajtur për disa ditë në krahë të voglin e saj e dëshpëruar dhe e pikëlluar duke mos e lejuar asnjë mashkull t’i afrohet dhe ta prek atë.

E gjithë ngjarja është realizuar në një rezerverat të Indonezisë.

4123

Previous articleTumori në gji: Substancat të cilat femrat duhet të kenë kujdes
Next articleE vërteta reth arit tuaj (FOTO)