Home Kuriozitete Ky hotel që ngjason me lojën ‘Jenga’

Ky hotel që ngjason me lojën ‘Jenga’

Në pamje të parë ky koleksion shumëngjyrësh, m shumë ngjason me një lojë të quajtur ‘ Jenga’, se sa një hotel.

‘Hive-inn’ është dizajnuar nga kontejnerët e ricikluar të anijeve, të transformuar në dhoma, të cilat kombinojnë strehimin dhe reklamën.

Koncepti i këtij hoteli mund të ofrojë një dizajnë fleksibil, i cili mund të rritet, tkurret dhe dhe në mënyrë konstante të ndryshojë.

Arkitektët e OVA Studoi nga HONG Kongu, kanë thënë se konepti mund të ofrojë shumë mundësi reklamash për marka se si porcionet e hoteleve mund të ndryshojnë, mirëpo ende nuk ka plane për ndërtimin e saj.

Kompania ka pranuar se ky dizajn mund t’i ofrojë fansave mundësinë për të qëndruar në vendin që është krejtësisht e bazuar nga estetika e kompanisë.

Previous articleKombinimet e duhura në ushqim dhe ato që duhet të shmangen
Next articlePresidenti Obama luan futboll me robotin japonez