Home LAJME LIMAJ DEKLAROHET I PAFAJSHËM

LIMAJ DEKLAROHET I PAFAJSHËM

Fatmir Limaj në seanën e tij para trupit gjykues dhe para prokurorit të Eulexi-it lidhur me rastin MTP2 ka deklaruar se ndjehet plotësisht i pafajshëm.

“Prokurori nuk ka arritur të paraqes asnjë provë për pretendimet e tij, as për vlerën që i është shkaktuar buxhetit të Kosovës. Pretendimet e tij bazohen në paragjykime, gjëra abstrakte dhe spekulime”, ka thënë Limaj.

Previous articleSuspendohet agjendi i dehur që duhej kujdesur për Obaman
Next articleSTUDENTËT E UP-SË KËRKOJNË ZGJIDHJE PËR GREVISTËT