Home Kuriozitete Lind Keci me tetë këmbë në një fermë në Kroaci

Lind Keci me tetë këmbë në një fermë në Kroaci

Një kec me tetë këmbë ka lindur në një fermë të Kroacisë verilindore.
Keci i Zoran Paparic lindi në Sarka por përpos që ka tetë këmbë ai ka edhe dy organet reproduktive, të mashkullit dhe të femrës.

Keci lindi në fermën e Zoranit në Kutjevo.

Arsyeja pse keci i vogël ka shumë këmbë ndoshta është mos zhvillimi i dy binjakëve në barkun e nënës, i kanë thënë Paparicit veterinarët e fermës së tij.

Previous articleJetoi 2 vjet mbi një pemë për ta shpëtuar atë
Next articleMamaja shpëton vajzën e porsalindur, i jep një veshkë