Home LAJME Lunaçek: Akuzat e Martyt, të sqarohen një herë e përgjithmonë

Lunaçek: Akuzat e Martyt, të sqarohen një herë e përgjithmonë

“Nuk duhet që Kosova dhe populli i saj të diskreditohet si një popull i tërë. Kemi nevojë për sqarim të plotë për raportin e Dick Marty-t, kështu që kjo çështje të mos sillet si argument për bllokadën e Kosovës për integrim evropian”, ka thënë për gazetën Bota pres, euro-deputetja, Ulrike Lunacek.

E pyetur për krijimin e Gjykatës speciale për Kosovën të miratuar edhe nga Parlamenti i Kosovës, Lunacek ka thënë se ajo është për atë që akuzat në lidhje me raportin e Dick Martyt të sqarohen plotësisht njëherë e përgjithmonë. /Bota Press/

Previous articleMediat në SHBA: Gjykata e Posaçme e ngjashme me Tribunalin e Hagës
Next articleVMRO e BDI fitojnë parlamentare, Ivanov rizgjidhet president