Home SHOWBIZ Lyrical Son, reperi që refuzoi bashkëpunimet me femra

Lyrical Son, reperi që refuzoi bashkëpunimet me femra

Reperi i njohur kosovar, Lyrical Son ka qenë i ftuar në emisonin “Top Magazine” të udhëhequr nga Alban Dudushi. Ai është treguar shumë i sinqert me pyetjet e panelit.

I pyetur nëse është reperi më i shpejtë, Lyrical Son është përgjigjur që jo, dhe është i gatshëm të përmend disa emra që janë më të shpejtë se ai. Ai ka pranuar se reperi nga Mitrovica, Casp, është reperi më i shpejt shqiptar.

 Gjithashtu një përgjigje interesante ka dhënë ai kur është pyetur përse nuk është i hapur ndaj bashkëpunimeve me femra. Lyrical Son ka thënë se ka refuzuar shumë oferta për shkak nuk u janë përshtatur punës së tij artistike dhe asaj çfarë reperi përfaqëson.
Në fund PINT kanë dhënë një performancë të shkëlqyer ‘live’
Previous articlePresidentja kërkon zyrtarisht themelimin e Tribunalit
Next articleGruaja e shëtit burrin si qenin