Home Uncategorized Magjistari e ndihmon ta propozojë të dashurën (Video)

Magjistari e ndihmon ta propozojë të dashurën (Video)

Iluzionisti i njohur Justin Flom, me truket e tij mahnit njerëzit kudo në SHBA. Ndërsa, kur një adhurues e luti ta ndihmojë që ta propozojë të dashurën e tij, ai nuk mundi të refuzojë.

Ndonëse kishte pak “tremë” para se ta “nxirrte” unazën nga qafa, në fund gjithçka eci mirë, ndërsa çifti i ri do të ketë një rrëfime të përjetshëm e interesant të fejesës. Për më shumë, shikojeni video. /RadioRINIA/

Previous articleRreth 4.4 milionë për bagëti dhe vreshta
Next articlePolicia me plan për zgjedhjet e 3 nëntorit