Home LAJME Maqedonia në NATO, të kushtëzohet me ligjin për UÇK-në

Maqedonia në NATO, të kushtëzohet me ligjin për UÇK-në

uuuuFiks 103 mijë e 442 nënshkrime janë mbledhur nga Lidhja e Diasporës e Shqiptarëve të Maqedonisë, në peticionin që javën e ardhshme do t’i dorëzohet sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Andreass Forg Rasmusen. Peticioni ka për syniim që të kushtëzojë anëtarësimin e Maqedoninë në NATO, me miratimin e ligjit për ish ushtarët e UÇK-së.

Sipas Besim Hodës këto nënshkrime nuk do të shkojnë huq, dhe do të gjejnë vendin e duhurë, transmeton ina. Ai citohet të ketë thënë se Ali Ahmeti dhe Mendu Thaçi nuk kanë gjetur kohë që të nënshkruajnë këtë peticion ashtu siç i kanë mbyllur sytë para këtij ligji 13 vjet me radhë.

Previous articleKerry dënon “agresionin rus” në Ukrainë
Next articleHaradinaj: Unë respektoj islamin e pastër