Home Kuriozitete Martohen tre lesbike bashkë, presin fëmijë e parë (Foto)

Martohen tre lesbike bashkë, presin fëmijë e parë (Foto)

Verën e kaluar, Kitten, Brynn dhe Doll Rinj Young bashkuan jetët e tyre në martesë. Po ashtu mos t’ju duket e habitshme këto tre vajza u martuan së bashku në Massachussetts dhe tashmë janë në pritje të fëmijës së tyre të parë.

Kitten është njëra nga vajzat që do të lindë beben: “Në vendosëm, që unë do të isha ajo, që do të mbaja beben, sepse unë dëshiroj, që të jem nënë me kohë të plotë”-vazhdoi ajo. Ngjisja e fëmijës është bërë me spërmë të marr nga një i panjohur për vajzat. Massachussetts është një nga shtete e para që legalizoi martesat e sekseve të njëjtë në vitin 2004.

Previous articleShiko reagimin e këtij fëmije kur sheh ujin e pastër për herë të parë!
Next articleAkti prekës i një djali 9-vjeçar që zgjodhi jetën para lojës