Home SHOWBIZ Martohet Vedati i Stupcave

Martohet Vedati i Stupcave

Legjendari i “Stupcave”, Vedat Bajrami, sonte përfundimisht i ka dhënë fund beqarisë. Ai u martua me të dashurën e tij Allmira Mullabazi.

Dasma e tyre është mjaftë madhështore ku janë të pranishëm thuajse e gjithë estrada e Kosovës.

Fotografi nga dasma e Vedatit dhe Allmiras vetëm kanë filluar të publikohen në rrjetet sociale, por me siguri me shumë do shohim sot.

Ndryshe, qifti e ka zyrtarizuar fejesën në qytetin e Vlorës, në një ditë të veçantë, më 28 Nëntor, në ditën e shënimit të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë.

Previous articleSë shpejti në treg albumi i ri
Next articleJa me çfarë mishi bëhet qebapi