Home LAJME Mbi 100 profesorë me paga të dyfishta

Mbi 100 profesorë me paga të dyfishta

Mbi 100 profesorëve të Universitetit të Prishtinës (UP) “Hasan Prishtina” do t’iu ndërrohet statusi i marrëdhënies së punës.

Rektorati i UP-së, pas identifikimit të profesorëve universitarë dhe asistentëve që kanë marrëdhënie pune me pagë primare jashtë UP-së, ka hartuar një listë me emra të stafit, e cila ka arritur mbi 100 veta.

Previous articleKundërkorrupsioni heton ish-ministrin Ismajli
Next articleA e gjeti Blero zëvendësimin për Teutën?! (Foto)