Home SHOWBIZ Nësse gjithçka shkon si duhet, Leonora gjatë kësaj vere pritet të fejohet.

Nësse gjithçka shkon si duhet, Leonora gjatë kësaj vere pritet të fejohet.

Ditë më parë në televizionin publik, Leonora tha se nuk ka asgjë të re në këtë drejtim, njoftohet se këngëtarja simpatike pritet t’i thotë lamtumumirë të qenit ‘single’.

Publikimi i këngës “Vajza e Kojshisë’ nuk është projekti i fundit i këngëtares Leonora Jakupi. Ajo para vetes ka një plan edhe më të rëndësishëm e kësja here në jetën e saj private.

Ditë më parë në televizionin publik, Leonora tha se nuk ka asgjë të re në këtë drejtim, por VIPNews ka kuptuar se këtë vit, këngëtarja simpatike pritet t’i thotë lamtumumirë të qenit ‘single’.

Nësse gjithçka shkon si duhet, Leonora gjatë kësaj vere pritet të fejohet.

Ajo duket se e ka gjetur dashurinë e jetës së saj. Kurse personi që ia mori zemrën është një zyrtar qeveritar të cilit VIPNeës.info nuk ia publikon emrin për arsye objektive.

Megjithatë, ditë më parë ata janë parë edhe në një lokal në Prishtinë dhe dukeshin mjaft të afërt me njëri-tjetrin. Sidoqoftë, vera është ende larg dhe dallgëve të jetës edhe nuk i dihet!

Previous articleVildane Zeneli tregon gjoksin
Next articleShqiptarët ia kthejnë shpinën Erdoganit, nisin ta duan kundërshtarin e tij