Home LAJME Prishtinasit nga sot pinë ujë nga Ujmani

Prishtinasit nga sot pinë ujë nga Ujmani

Nga sot qytetaret e Prishtinës qe furnizohem me uje nga sistemi i Badocit do të pinë ujë të Ujmanit raporton KTV.

Drejtori i Ujësjellësit Rajonal Prishtina,Gjelosh Vata ka thënë se analizat e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik thonë se uji është i pijshëm andaj nga sot ky ujë lëshohet për pirje. Uji i Ujmanit do të shkojë drejt në fabrike e jo ne liqenin e Badocit.
Liqeni i Badocit do të mbetet pa u mbushur dhe ne vend te përdorimit të ujit te tij do të përdoret uji i Ujmanit./koha/

Previous articleNATO i shqetësuar me praninë e ushtrisë ruse në kufij me Ukrainën
Next articlePërfaqësues të OVL-së të UÇK-së takojnë kryekuvendarin, Ligji as këtë javë