Home Uncategorized Prodhimi dhe Shpërndarja e produkteve mjekësore ”-,,Tregti e Ndaluar”

Prodhimi dhe Shpërndarja e produkteve mjekësore ”-,,Tregti e Ndaluar”

Gjilan – Pas raportimit  në polici të një qytetari i cili kishte blere dy ampula me afat te skaduar në barnatoren ,,Bardha Pharm ”-Gjilan . Njësiti i Krimeve Ekonomike dhe Anti korrupsion-Gjilan, kanë njoftuar kryeinspektorin  e AKPM-Prishtinë  dhe  në bashkëpunim me inspektoret e  AKPM-(Agjensioni Kosovar për Produkte Medicionale)  kanë kontrolluar dy  barnatore . 

Barnatorja ,, Bardha Pharm” – Gjilan pronar R. J, ku gjate kontrollit nga inspektoret e AKPM është konfiskuar një sasi e barnave ( 56 lloje) me afat të skaduar , pa banderola dhe barna me banderola te R. Serbisë  dhe te Maqedonisë , gjithashtu barnatorja fare nuk posedon licencë për pune. Po në një Barnatore tjetër  ,, Bardhi’ në Gjilan me pronar R. R , është konfiskuar një  sasi e barnave pa banderola dhe e njëjta barnatore ka vepruar pa prezencën e  farmacistit.   Lokalet janë mbyllur me procesverbal te AKPM.

Prokurori kujdestar në PTH – Gjilan  urdhëron ndaj  pronarit  të barnatores Bardha Pharm  R. J i lindur 1974    masën e ndalimit  policore për 48 ore .

Rastet janë duke u hetuar veç e veç. /RadioRINIA/

Previous articleHaziri: Komuna e Gjilanit do t’i mbështet të gjithë të kthyerit në pronën e tyre
Next articleArrestim i personit me urdhëresë të gjykatës