Home LAJME Punëtorët teknikë protestojnë sot

Punëtorët teknikë protestojnë sot

Punëtorët teknikë të fakulteteve të Prishtinës, do të kërkojë sot rritjen e pagës së tyre, dhënien e tyre me kohë dhe kontratat valide të punës

Ata qysh në orën 09:30 do të nisen për të shkuar para kompanisë “AB”.

Kështu kanë bërë të ditur Sindikata e Pavarur e Ekonomisë së Vogël dhe Zejtarisë së Kosovës.

Nisja e këtyre punëtorëve bëhet me autobus nga Fakulteti Filologjik.

Këta punëtorë kishin protestuar edhe më herët duke thënë se nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre, atëherë do të shkohet me protesta më të ashpra.

Previous articleKosova me plan B për FAK-un
Next articleKërcënojnë me “sulm vetëvrasës” nëse ministria nuk i kthen në punë