Home SHOWBIZ Sabria e Sinani një miqësi e pandashme

Sabria e Sinani një miqësi e pandashme

Më parë kanë qenë miq, por jo si pasluftës. Koncertet në diasporë më sa duket e kanë trashur miqësinë e tyre.

Sinan Vllasaliu dhe Sabri Fejzullahu viteve të fundit e kanë trashur miqësinë e tyre.

Se është kështu e tregon edhe foto që Sinani e ka postuar nëpër rrejtet e tij sociale.

Vitet e pasluftës e kanë gjetur bashkë dy duanet e muzikës qytetare dhe popullore shqiptare, përderisa ata edhe shumë koncerte mbajnë së bashku në diasporë.

Përndryshe, të dy, edhe Sinani e edhe Sabria për momentin janë dy këngëtarët më të kërkuar nëpër ahengjet shqiptare.

Previous articleBayern kampion i Gjermanisë
Next articleSahidja e motrave Mustafa lind djalë