Home LAJME Serbët premtojnë votën për shpërndaje të Parlamentit

Serbët premtojnë votën për shpërndaje të Parlamentit

Deputeti serb, Petar Miletiq i cili i takon partisë së SLS-së është shprehur i pakënaqur lidhur me vendet e rezervuara por megjithatë do të mbështesin shpërndarjen e Kuvendit.

“Konsiderojmë që mosfunksionimi i Kuvendit na bënë të pakënaqur.

Shpërndjara e Kuvendit i lë minoritetet pa vendet e rezervuara. Qëllimi se pse nuk kemi marrë pjesë në seancë ka qenë që të tërheqim vëmendjen për këtë problem.

Në fund të fjalimit tha se, SLS-ja do të votojë pro shkarkimit të Kuvendit.

“E mbështesim dhe dëshirojmë që këto zgjedhje të jenë fer dhe demokratike” ka thënë Miletiq.

Previous article61.3% shtohet numri i ndërmarrjeve të reja
Next articleAfrim Kasolli jep dorëheqje nga VV: Akuza për diktaturë dhe keqpërdorime financiare