Home Kuriozitete Shiko reagimin e këtij fëmije kur sheh ujin e pastër për herë...

Shiko reagimin e këtij fëmije kur sheh ujin e pastër për herë të parë!

Imagjinoni nëse ju do të ishit të detyruar që çdo ditë të ecni nga 3.2 kilometra, vetëm për të marr ujë për familjen tuaj, dhe gjithë ky mund shkon huq kur uji që merrni është tmerrësisht i ndyrë.

Nga ky ujë ata marrin lloje të ndryshme sëmundjesh, e mbi të gjitha ka prej atyre që kanë humbur gjymtyrët nga kjo gjë.

Kjo është ajo çfarë këta fëmijë nga Zambia duhet ta bëjnë secilën ditë të jetës së tyre.

Ata kanë shumë ëndrra, ëndërrojnë që të shkojnë në shkollë.

Ju do të ndiheni shumë fatlum, që në shtëpitë tuaja keni së pari kulm mbi kokë, ujë të pijshëm dhe ushqim të mjaftueshëm në frigoriferin tuaj.

Previous article6 arsye për të konsumuar çokollatën
Next articleMartohen tre lesbike bashkë, presin fëmijë e parë (Foto)