Home LAJME Shiu rrotullon veturat në Podujevë

Shiu rrotullon veturat në Podujevë

Shiut që po bie kanë nisur t’i shohin sherrin disa qytetarë të Kosovës. Në veçanti shoferët të cilët po hasin në vështirësi për të kontrolluar veturat e tyre.

Një i tillë ka ndodhur edhe në Podujevë kur një shoferë ka humbur kontrollin e v eturës së tij dhe ka përfunduar jashtë rrugës afro 20 metra në luginë.

Ndërkohë shiu nuk e ka ndërmend të ndërpritet dhe deri nesër duket se shumë vende në Kosovë do të kenë nevojë për intervenime të shumta.

Previous articleShqipëria nuk e do, e thërret Irani
Next articleThirrje për t’i përngjarë Jezusit