Home SHOWBIZ Si i ndryshoi yjet intervenimi në hundë (Foto)

Si i ndryshoi yjet intervenimi në hundë (Foto)

Tashmë është gjë e zakonshme që personalitetet e njohura të skenës dhe ekranit t’i drejtohen kirurgut plastik për të përmirësuar “defektet” e tyre trupore.

Shumica e tyre nuk janë të kënaqur me hundën, prandaj i nënshtrohen kirurgjisë për korrigjimin e saj.

Në fotografitë e mëposhtme mund të vëreni ndryshimet që pësuan disa nga femrat e njohura pasi operuan hundën.hunda7hunda5hunda4hunda2hunda3hunda6hunda1

Previous articleThaçi gostit mësimdhënësit e Drenasit, tregon përsëri që ua ka rritur rrogat
Next articleShqiptarja i ankohet ministrit zviceran për pensionet e kosovarëve