Home Kuriozitete Stërvitja mizore e policëve tajlandezë

Stërvitja mizore e policëve tajlandezë

foto-8Programi zgjat katër muaj dhe në të marrin pjesë 89 agjentë të policisë tajlandeze, nga të katër anët e vendit.Të gjithë agjentët angazhohen në ushtrime të ndryshe anti-terrorizmi, të cilat shpesh herë shkojnë deri në kushte ekstreme, si fizike edhe mendore.Kush e kalon kursin bëhet anëtar i Special Unit Forces Commandos, një njësi operative për ndërhyrje blic.

Previous articleSeven Saraqi, shëndoshë e mirë
Next articleHotel lundrues për “Katar 2022”