Home Kuriozitete Të bësh art me trupa njerëzish (Foto)

Të bësh art me trupa njerëzish (Foto)

Trina Merry, vajza e talentuar që bën piktura në trupa njerëzish, do t’ju mahnit me artin e saj. Ajo gjithashtu e dëshmon se piktura në trup është arti më i bukur dhe më dramatik në botë. Këto janë disa nga pikturat që Merry sjell për ju.

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-1

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-3

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-4

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-60

(Note: For this Fiat ad, Merry worked together with her teacher and mentor Craig Tracy)

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-62

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-6

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-7

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-9

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-10

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-11

Previous articleËshtë mëkat t’ia bësh këtë një ‘X6’ (Foto)
Next articleA e dini se…