Home LAJME Thaçi paralajmëron rritje pagash në arsim nga e hëna

Thaçi paralajmëron rritje pagash në arsim nga e hëna

foto (4)Në përvjetorin e parë të themelimit të Universitetit të Gjakovës, kryeministri Hashim Thaçi ka thënë se gjithë punëtorët e arsimit universitar, të shkollave të mesme dhe fillore nga e hëna do të kenë rritjen e re meritore të pagave.

Pa e saktësuar se për sa përlind do të jetë ajo rritje, kryeministri Thaçi ka thënë se ketë rritje do ta kenë edhe akademikët dhe të punësuarit në institutet shkencore të vendit.

Ditë më parë kryeministri deklaroi se nga prilli pagat e të punësuarve në organizatat buxhetore në Kosovë do të rriten për 30 për qind

Previous articleOKB thotë se nuk përzihet në çështjen e krijimit të ushtrisë së Kosovës
Next articleMustafi në planet e Juventusit