Home Kuriozitete Titaniku do te rikthehet sërish në lundrim

Titaniku do te rikthehet sërish në lundrim

Miliarderi i industrisë së minierave Clive Palmer po ndërton anijen kopje të Titanikut.Sipas Daily Mail ndërtimi i Titanik II ka nisur tashmë dhe në vitin 2016 ajo do niset sërish për udhëtim, duke përshkuar të njëjtin internear siTitanic në 1912″>1912.

Kostoja e pritshme e riprodhimit është llogaritur në 175.000.000 $. Është komplet e ngjashme me të parën, por ka si përparësi numrin më të madh të varkave të shpëtimit.
Previous articleMirëserdhët në hotel “Divorci”
Next articleKërkohet nuse për miliarderin, paraqiten 2800 femra