Home Kuriozitete Top 10 vendet më të shtrenjta për t’u martuar

Top 10 vendet më të shtrenjta për t’u martuar

A ishit kurioz të dinit se në cilin shtet bërja e një dasme kushton më shtrenjtë?! Amerika është momentalisht vendi me kostot më të mëdha për t’u martuar.

Ne ju ftojmë t’i hidhni një sy galerisë së mëposhtme, ku do të njiheni me qytetet amerikane më të shtrenjta për një dasmë dhe çmimet përkatëse.

1. New York City (Manhattan): 86,916 $
1. New York City (Manhattan): 86,916 $
2. Long Island: 57,343 $
2. Long Island: 57,343 $
3. North/Central New Jersey: 51,287 $
3. North/Central New Jersey: 51,287 $
4. Chicago, IL: 48,449 $
4. Chicago, IL: 48,449 $
5. NYC Outer Boroughs: 48,449 $
5. NYC Outer Boroughs: 48,449 $
6. Santa Barbara/Ventura, CA: 44,214 $
6. Santa Barbara/Ventura, CA: 44,214 $
7. Rhode Island: 42,469 $
7. Rhode Island: 42,469 $
8. Westchester/Hudson Valley, NY: 42,444 $
8. Westchester/Hudson Valley, NY: 42,444 $
9. Connecticut: 41,745 $
9. Connecticut: 41,745 $
10. Philadelphia, PA: 40,350 $
Previous article​Tunelet më madhështore në botë (Foto)
Next articleTrafikantëve të 15 viktimave shqiptare të tragjedisë së Tisës, 55 vjet burgim