TUNA ‚DRIDH‘ JURINË ME ‚BELLY DANCE‘

Këngëtarja, Altuna Sejdiu Tuna ka shkëlqyer mbrëmë në natën e spektaklit ‚Dancing With the Stars‘ me vallëzimin e radhës.Ajo së bashku me partnerin e saj kanë sjellë një ‚Belly dance‘, përveq publikut, sallës, Tuna ka dridhur edhe jurinë.

Për këtë pikë ajo mori pikët maksimale nga të gjithë anëtarët e jurisë, duke u shpalluri si garuesi me më shumë pikë i kësaj jave.

Lirisht mund të thuhet se përveq se ‚Zogu ma i mir prej kejtve‘, Tuna tani e drdh edhe ‚ma mir prej kejtve‘. Vallëzimi erdhi më në shprehje edhe nga format perfekte të trupit dhe lëvizjet elastike që realizoi Tuna.Ndryshe, këngëtarja është favorite për të fituar edicionin e pestë të ‚Dancing With the Stars‘.

Tuna Dance