Home SHOWBIZ Tuna: Krejt shokët ma lypnin

Tuna: Krejt shokët ma lypnin

Këngëtarja shqiptare nga Maqedonia Tuna, s’ka shokë. Për këtë ka një shpjegim: të gjithë herët a vonë ia kanë lypur.

”S’më pëlqente askush nga gjenerata, kështu që s’ më bënin përshtypje. Pastaj kam pasur shumë shokë. Gjithmonë kam pasur më shumë shokë sesa shoqe, por që në fund gjithmonë më zhgënjenin, sepse dashuroheshin dhe aty nuk kishte më hapësirë për shoqëri”, ka thënë Tuna për Gazeta Shqiptare.

Ajo ka thënë se asnjëherë nuk është zënë me shoqe për djem, sepse sipas saj ata nuk e meritojnë këtë.

 

Previous articleAgnesa, hip në kulm për një foto
Next articleUshqimet që ju sjellin një humor të mirë