Home Kuriozitete Urat më të frikshme në botë

Urat më të frikshme në botë

Ura prej guri, me litar, dru ose metal.

Bëhet fjalë për disa nga urat më të frikshme në botë të ndërtuara mbi lumenj apo përrenj të rrezikshëm.

Ato janë ndërtuar në vende të ndryshme dhe shprehin kureshtje për vizitorët.

Shumë prej tyre janë të frikshme jo vetëm për shkak të lartësisë por edhe materialit me të cilin janë ndërtuar.

Previous articleShkodrania konkurron në Kanada për Miss Universe 2014
Next article6 simbole të famshme që nuk kanë kuptimin që ju besoni